Iseqqavoq arbetar med webbutveckling, webbdesign och interaktionsdesign.
Vi gör det utifrån de verktyg och tekniker vi idag ser som de bäst lämpade för det vi vill åstadkomma: Din effektiva hemsida.

Webbutveckling

När det gäller webbutveckling jobbar vi med WordPress som grund för innehållshantering och kompletterar med jQuery och CSS3 för att skapa levande visualiseringar av innehållet. För att få en kraftfull och dynamisk informationshantering skapar vi tillägg till WordPress med PHP och MySQL.

Webbdesign

Webbdesign är ett snabbrörligt område där det händer mycket och allt förändras hela tiden. På Iseqqavoq håller vi oss ständigt uppdaterade och tar del av de allra senaste rönen. Genom vår bakgrund inom interaktionsdesign levererar vi produkter som är gjorda för dina slutanvändare. Självklart ska du gilla designen av din hemsida men ännu viktigare är att dina kunder  gillar den, trivs, och förstår hur de ska navigera på.
Iseqqavoqs styrka ligger i att producera både användarvänlig och tilltalande design på samma gång.

Interaktionsdesign

Iseqqavoq erbjuder hjälp med interaktionsdesign. Den här tjänsten riktar sig främst mot andra företag som arbetar med utveckling. I både stora, komplexa projekt och mindre är det en styrka att ha med en interaktionsdesigner som hela tiden arbetar utifrån slutanvändarens perspektiv.

Varje programmerare med självaktning vill ha så optimerad kod som möjligt och varje medveten designer vill skapa uppmärksamhet. Vi eftersträvar också den optimerade koden och snygga designen men har alltid besökaren i medvetande.

Är inhyrd kompetens lösningen på företagets behov? Tala med oss så finner vi en fungerande lösning under kortare eller längre tid.

Projektledning

På Iseqqavoq har vi gedigna kunskaper i projektledning inom IT-området.Det är en av våra viktigaste styrkor eftersom det tillåter oss att lätt föra en dialog med de utbildade och erfarna projektledare vi möter inom stora företag. Vi erbjuder hjälp genom att dela med oss av våra erfarenheter från alla projekt vi varit inblandade i.

Iseqqavoq support

Varje hemsida är ett ständigt pågående projekt.
Även om du nyligen har fått en ny sida levererad måste du se till att den håller en bra position på Google och att den känns uppdaterad och fräsch för användaren. En sida som anger att den senast uppdaterades för flera år sedan är inte ett effektivt redskap i ett företags marknadsföring. I värsta fall kan det få en besökare att snabbt söka sig till mer aktiva leverantörer eller samarbetspartners. Iseqqavoq hjälper dig som redan har en sida men har svårt att hinna med att uppdatera och utveckla den.

Om din hemsida är utvecklad av oss så är support med största sannolikhet inkluderad, så är det i nästan alla våra lösningar.